duminică, 10 martie 2013

(S)Pun bine?

Știi momentul ăla în care cunoști pe cineva și știi pe loc că o să-ți fie prieten? Când constați că înțelegi ce spune înainte să-ți explice, că sunteți pe aceeași lungime de undă și gândiți/simțiți ciudat de asemănător?
Știi cum e să vorbești mult, ore în șir și să nu te înduri să mergi la culcare pentru că tot mai ai ceva de zis, să râzi până te doare burta de la câteva cuvinte care pentru alții nu înseamnă nimic, sau cum e să scrii povești prin sms-uri? Cum e să cauți cadoul perfect, cu sau fără motiv, care știi că o să aducă zâmbete fâstâcite, surprinse, largi sau de-a dreptu' fericite?
Știi cum e să ții atât de mult la cineva încât să ții minte doar lucrurile frumoase, doar îmbrățișările pufoase, cuvintele calde de la 5 dimineața sau stările de bine după câteva ore petrecute împreună? Cum e să-ți crească aripi și să te simți invincibil când cineva îți spune că e mândru și crede în tine? Sau cum din zeu te transformi în cel mai slab muritor atunci când cel drag are probleme și tu constați că n-ai nici o super-putere să-l ajuți?
Știi cum e să te uiți în ochii cuiva care-s plini de lacrimi și, deși în momentul ăla l-ai strânge în brațe și i-ai spune că totul o să fie bine, nu faci nimic, te uiți trist și nu zici nimic deoarece cuvintele nu vor să te ajute? Sau cum e să te uiți la ceva desenat numai pentru tine și să te surprinzi zâmbind singur, cu gura până la urechi?
Știi cum e să vrei să-i urezi cuiva multe, multe, dar să nu știi cu ce să începi, cu ce să continui și cu ce să termini? Să vrei să-i zici toate urările din lume, pe care le știi, pe care le inventezi, sau pe care le simți dar nu le-ai dat încă o formă? Să vrei să-ți dai urările cu praf magic, înainte să le faci cadou, ca să fii sigur că se îndeplinesc, dar să nu ai încă un dragon care să-ți aducă praful magic? Știi cum e să nu poți ura cuiva tot ce vrei pentru că ai avea nevoie de absolut tot internetul ca să i le scrii, de toată viața ca să i le zici pe toate, de toate florile din lume ca să le coloreze și de toate stelele ca să i le îndeplinească?

Știi oare toate astea, sau măcar câteva dintre ele? Dacă da, atunci înseamnă că acum simți ce simt eu... Dacă da, acum zâmbești... Dacă da, înseamnă că ai avut măcar o dată norocul să cunoști pe cineva special... Dacă da, înseamnă că știi că tocmai ai primit toate urările existente în galaxie...

 La mulți ani fericiți! >:D<

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu